Dus med vand, strand og skov

Livsglæde i naturen – Velkommen til Dus med vand, strand og skov. 

Dus med vand, strand og skov er livsglæde for børn, unge og familier i sommerferien.

Rammen er nære relationer i fællesskabet og berigende natur- og friluftsoplevelser med engagerede, nærværende og kompetente ledere/animatører.
Fælles for os alle er, at vi er vilde med både vandet, stranden og skoven. Læs mere om os nederst på siden.

Få gennem Dus med vand, strand og skov-ugen viden, færdigheder og kompetencer i forhold til samspillet mellem kroppen og naturen i vandet, på stranden og i skoven; og ikke mindst livsvigtige sociale fællesskaber i sommerferien.

Vi laver hovedsagelig økologisk, bæredygtig og lokal friluftsmad hele ugen, alle deltagere får en superfed og bæredygtig ‘Dus med vand, strand og skov’-T-shirt og vi udlåner lang våddragt og snorkel, maske og svømmefødder til alle.

Dus med vand, strand og skov afvikles i 2019 i uge 27, 28 samt 31 og 32 mellem Stenderupskovene ved Lillebælt nær Kolding.


TILMELDING FØLGER LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN ELLER HER

Bemærk! Det er deltagerens/barnets navn og fødselsdato, der skal oprettes profil på ved tilmelding. Hvis du tilmelder flere deltagere, skal du således oprette flere profiler.


Uge 28 er med overnatning hele ugen og som noget nyt tilbyder vi to gange fire dages familielejr omkring uge 31, så hele familien kan tage på eventyr sammen.
Vi arbejder også på familieweekender samt andre Dus med vand, strand og skov-aktiviteter i løbet af vinterhalvåret og ind i foråret. Følg med på vores Facebookside
Har du børn og unge på 6-14 år eller er I en familie, som vil på eventyr sammen, så bliv beriget med en eller flere uger med os i sommerferien med livlige aktiviteter i skoven, på stranden og i vandet. Vi tilbyder bållugt samt sand og jord under neglene, og at deltagerne kommer oplivede og oplyste hjem med respekt for vand og naturen efter vandleg, krabbefiskeri, snorkling, svømning og kystlivredning samt et væld af strand- og skovaktiviteter i et berigende fællesskab.

Om målgrupperne og indholdet i de fire uger
Uge 27 er for 6-9 og 10-12 årige kl. 08-16 mandag-fredag. Mulig overnatning fra torsdag-fredag.
Uge 28 er for 8-11 og 12-14 årige og med overnatning mandag-fredag.
Uge 31 (2019) er for familier (0-99 år) i to gange fire dage med overnatning – information følger snarest.
Uge 32 er for 6-9 og 10-14 årige kl. 08-16 mandag-fredag. Mulig overnatning fra torsdag-fredag.

De helt små på seks eller syv år har vi tiltænkt uge 27 eller 32. De 8-12 årige kan deltage i alle tre uger. De 12-14-årige forsøger vi at samle i uge 28 eller 32, så de ældste er sammen og kan lave tilpas udfordrende aktiviteter både i og på vandet samt i skoven.

Hvis dit eller dine børn kommer langvejs fra, så er uge 28 den rette uge. Bemærk dog, at vi anbefaler, at børn der deltager i overnatningsugen er 8 år. Hvis I ikke kan den uge, men kommer langvejs fra og gerne vil med og overnatte, så kontakt Thomas og hør om mulige løsninger.

Priser (opdatering følger)
Deltagerprisen forventes for uge 27 og 32 at blive omkring 1.950 kr. for hele 40 timers oplevelser og læring i vandet, på stranden og i skoven. For uge 28, der er med overnatning alle dagene, er prisen 2.995 kr. Dertil kommer tilmeldingsgebyr fra Clubcommander.
Prisopdatering følger, herunder for familiedagene i uge 31.

Læs flere detaljer nedenfor.

Facebooksiden Dus med vand, strand og skov
Bliv forført og lidt dus med vandet, stranden og skoven ved at følge med på vores Facebookside

Se denne JydskeVestkysten artikel fra uge 27 i 2016, hvor vi havde vores første Dus med vand, strand og skov uge ved Borgsted Banke i Stenderup Nørreskov.

Skærmbillede 2016-07-15 21.02.02

Se, del og download vores Dus med vand, strand og skov-plakat HER

Opdateret plakat for 2019 er under udarbejdelse :-) Mulighed for tilkøb af morgenpasning ved efterspørgsel. Kontakt Thomas, hvis du vil høre nærmere herom eller har særlige pasningsbehov også om eftermiddagen, så finder vi sagtens en løsning.

I kan ankomme indtil kl. 08.15 og gå fra kl. 15.45 alle dage i uge 27 og 32, men de i praksis vil alle være med mest muligt.
Ved vanlig tilslutning arrangerer vi i uge 27 og 32 mod dækning af forplejningsomkostningerne overnatning i skoven fra torsdag til fredag. Forældre og søskende kan spise med og eventuelt overnatte med os. Se spørgeskema, der tilsendes efter tilmelding.
I uge 28 er forældre og søskende velkomne til at besøge os i løbet af ugen, hvor vi også tilbyder familiespisning og eventuelt overnatning for familien fra torsdag til fredag. Nærmere information efter tilmelding.

Vores Dus med vand, strand og skov-lejer er i en privat skov og strandlysning i Stenderupskovene helt i strandkanten ved Lillebælt. Læs mere om Stenerupskovene HER. Bemærk, at der ikke er toiletter ved lejrpladsen. Der forefindes et multtoilet godt en kilometer fra lejren ved bålhytten ved Naturstuen i Stenderup Midtskov. Men ellers medbringer vi spader og lærer, hvordan vi klarer toiletbesøg på spejdermanér – og hjælper naturligvis, når der er behov herfor.

Mødestedet i er i Stenderup Nørreskov ved Parkeringspladsen i skoven ovenfor Borgsted Banke og vores lejrplads. Nærmere information følger ved tilmelding.

Vi vil i videst mulige omfang arrangere samkørsel fra Kolding.

Se vores præsentationsvideo fra Dus med vand, strand og skov i 2016, hvor vi havde lejr ved Borgsted Banke, der er meget tæt på det sted, hvor vi skal være i år. En ny video med fortællinger for de forgangne år er under udarbejdelse. I mellemtiden kan du se stemningsbilleder og fortællinger på Facebooksiden Dus med vand, strand og skov.

DusMedVandStrandSkov Youtube-video-foto

Vi opdeler og tilpasser aktiviteterne efter deltagernes aldersfordeling, ønsker, behov og forudsætninger.

Højst 24 deltagere i hver uge (som udgangspunkt kun 16 i uge 28) og højst seks børn/unge pr. erfaren voksen animatør/leder. 


Bemærk! Det er deltagerens/barnets navn og fødselsdato, der skal oprettes profil på ved tilmelding. Hvis du tilmelder flere deltagere, skal du således oprette flere profiler.


TILMELDING FØLGER HERUNDER


Betingelser:
Tilmelding er bindende og betaling af det fulde deltagerbeløb skal ske ved tilmelding. Deltagerbeløbet refunderes ikke ved afmelding eller sygdom, men pladsen vil kunne overdrages til en anden, evt. fra venteliste. Der vil kunne skiftes til en anden uge, såfremt der er plads. Hvis du har brug for en betalingsaftale, så kontakt Thomas.
Du har ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse.
Ved aflysning af arrangementet refunderes det fulde deltagerbeløb. Vi giver løbende besked om status for afvikling af ugerne på baggrund af tilmeldte antal deltagere. Vi forudsætter som udgangspunkt mindst otte tilmeldte i en uge for afvikling. Vi forventer på baggrund af tilslutningen og udsolgte uger i 2018, at alle fire uger gennemføres i 2019.


Deltagere skal have egen børneulykkesforsikring.


Vi glæder os til at kunne invitere dig og især dine med til Dus med vand, strand og skov 2018.

Om os:
Dus med vand, strand og skov arrangeres af Koldingvirksomheden Fornemmelse.dk. Animatør-/lederteamet udgøres af relationsstærke og friluftserfarne voksne. Gennem de forgangne tre år har det fortrinsvis være uddannede fra idrætsuddannelsen på Syddansk Universitet, hvor Thomas har været fagansvarlig underviser over to årtier.

I Fornemmelse.dk skaber vi livsglæde og mening i bevægelsesmiljøer gennem aktivitetsudvikling med fokus på nære relationer og den gode, sansede oplevelse. Se mere om vores aktiviteter her på hjemmesiden.

Vi er i teamet i højeste grad dus med aktiviteter i åbent vand, på stranden og i skoven, og sikkerheden især i forhold til vandaktiviteterne er naturligvis i top.

Jeg, Thomas, er indehaver af og animatør i Fornemmelse.dk, og ansvarlig for Dus med vand, strand og skov. Jeg er 44 år og bor i Kolding med min viv, Sif, og vores tre drenge på syv, ni og 12 år – de tre knægte deltager også i nogle af ugerne. Naturen er en af vores foretrukne legepladser. Jeg er med alle tre uger.

Hold øje med opdateringer på vores Dus med vand, strand og skov Facebookside, som vi anbefaler, du ‘synes om’.

Kærlig hilsen,
Thomas

© Fornemmelse.dk 2018


DusLejrplads2017

Dus med vand, strand og skov lejrpladsen i 2017. I år rykker vi længere nordpå ad kysten, men fortsat i vandkanten


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!