Dus med vand, strand & skov

Livsglæde i naturen – Velkommen til Dus med vand, strand og skov. 

Dus med vand, strand og skov er livsglæde for børn, unge og familier i sommerferien i Naturpark Lillebælt under Stenderupskovene ved Kolding. Vi inkluderer alle og har plads også til dig og dine.

TILMELDING LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN ELLER HER

Bemærk! Det er deltagerens/barnets navn og fødselsdato, der skal oprettes profil på ved tilmelding. Hvis du tilmelder flere deltagere, skal du således oprette flere profiler.

Rammen er nære relationer i fællesskabet og berigende natur- og friluftsoplevelser med engagerede, nærværende og kompetente ledere/animatører.

Få gennem Dus med vand, strand og skov-ugen oplevelser, viden, færdigheder og kompetencer i forhold til samspillet mellem kroppen og naturen i vandet, på stranden og i skoven; og ikke mindst livsvigtige sociale fællesskaber i sommerferien.

Har du børn og unge på 6-14 år, eller er I en familie/flere generationer, som vil på eventyr sammen, så bliv beriget med en eller flere uger med os i sommerferien med livlige aktiviteter i skoven, på stranden og i vandet. Vi tilbyder bållugt samt sand og jord under neglene, og at alle kommer oplivede og oplyste hjem med respekt for vand og naturen. Er du til vandleg, krabbefiskeri, snorkling, kajak, SUP-padling, svømning og kystlivredning, affaldssortering, naturformidling samt et væld af strand- og skovaktiviteter i et berigende fællesskab, så kom med os.

NYHED – FAMILIELEJRE med overnatning
Med familielejrene inviterer vi forældre og/eller bedsteforældre med børn og/eller børnebørn ind i naturen til fem dages oplivende lejrlivAlle er velkomne – også babyer og småbørn eller børn/unge/voksne med særlige behov, fx handicap. Kontakt Thomas ved særlige behov, så finder vi sammen en løsning. Børn og unge under 18 år kan deltage med anden familie under dennes ansvar.

Se fotografier fra Dus med vand, strand & skov HER

Vi laver i videst mulige omfang økologisk friluftsmad hele ugen, alle deltagere får en superfed og bæredygtig ‘Dus med vand, strand og skov’-T-shirt, vi sørger for solcreme, og vi udlåner lang våddragt og snorkel, maske og svømmefødder til alle. Hvis du eller dine har særlige behov vedrørene forplejning, fx allergi eller er vegetar eller veganer, så løser vi også det.

Dus med vand, strand og skov afvikles i 2019 i uge 27, 28 og 32 for børn og unge og for familier i uge 30-31 og 31 mellem Stenderupskovene ved Lillebælt nær Kolding.

Uge 28 er med overnatning hele ugen og som noget nyt tilbyder vi to gange fem dages familie-/generationslejr i uge 30-31 og 31, så hele familien/flere generationer kan tage på eventyr sammen.

Om målgrupperne og indholdet i de fem uger:
Uge 27 er for 6-12 årige kl. 08-16 mandag-fredag. Mulig overnatning fra torsdag-fredag.
Uge 28 er for 8-14 årige og med overnatning mandag-fredag.
Uge 30-31 (lørdag-onsdag) er for familier/flere generationer i fem dage med overnatning.
Uge 31 (onsdag-søndag) er for familier/flere generationer i fem dage med overnatning.
Uge 32 er for 6-14 årige kl. 08-16 mandag-fredag. Mulig overnatning fra torsdag-fredag.

De helt små på seks eller syv år har vi tiltænkt uge 27 eller 32. De 8-12 årige kan deltage i alle tre børne-unge-uger. De 12-14-årige forsøger vi at samle i uge 28 eller 32, så de ældste er sammen og kan lave tilpas udfordrende aktiviteter både i og på vandet samt i skoven. Hvis du er 15 år og gerne vil med, så vær velkommen.

Hvis dit eller dine børn kommer langvejs fra, så er uge 28 den rette uge. Bemærk dog, at vi anbefaler, at børn, der deltager i overnatningsugen, er 8 år. Hvis I ikke kan den uge, men kommer langvejs fra og gerne vil med og overnatte, så kontakt Thomas og hør om mulige løsninger. En af løsningerne er naturligvis familieugerne, men ellers tryller vi.

IMG_0012

Priser 
Deltagerprisen for uge 27 og 32 er 1.950 kr. plus gebyr for hele 40 timers oplevelser og læring i vandet, på stranden og i skoven.
For uge 28, der er med overnatning alle dagene, er prisen 2.995 kr. plus gebyr.
For familieugerne er prisen pr. deltager 2.495 kr. inkl. gebyr. Børn under 3 år (0-2 år) er gratis.

Læs flere detaljer nedenfor.

Facebooksiden Dus med vand, strand og skov
Bliv forført og dus med vandet, stranden og skoven ved at følge med på vores Facebookside

Se denne JydskeVestkysten artikel fra uge 27 i 2016, hvor vi havde vores første Dus med vand, strand og skov uge ved Borgsted Banke i Stenderup Nørreskov.

Skærmbillede 2016-07-15 21.02.02

Dus med vand, strand & skov-plakat 2019 – klik på billedet
Dus med vand, strand og skov plakat 2019

Se og download plakaten HER

Mulighed for tilkøb af morgenpasning ved efterspørgsel. Kontakt Thomas, hvis du vil høre nærmere herom eller har særlige pasningsbehov også om eftermiddagen, så finder vi sagtens en løsning.

I kan ankomme indtil kl. 08.15 og gå fra kl. 15.45 alle dage i uge 27 og 32.

Overnatning 
uge 27 og 32 arrangerer vi mod dækning af forplejningsomkostningerne overnatning i skoven fra torsdag til fredag. Forældre og søskende kan spise med og eventuelt overnatte med os. Se spørgeskema, der tilsendes efter tilmelding.
I uge 28 er forældre og søskende velkomne til at besøge os i løbet af ugen, hvor vi også tilbyder familiespisning og eventuelt overnatning for familien fra torsdag til fredag. Nærmere information efter tilmelding.
Familieugerne er med overnatning alle dage. 

 

Vores Dus med vand, strand og skov-lejr er i en privat skov og strandlysning i Stenderupskovene helt i strandkanten ved Lillebælt. Læs mere om Stenerupskovene HER. Bemærk, at der ikke er toiletter ved lejrpladsen bortset fra i familieugerne, hvor vi lejer en toiletvogn. Der forefindes et multtoilet godt en kilometer fra lejren ved bålhytten ved Naturstuen i Stenderup Midtskov. Men ellers medbringer vi spader og lærer, hvordan vi klarer toiletbesøg på spejdermanér – og hjælper naturligvis, når der er behov herfor.

IMG_0017  

Mødestedet er i Stenderup Nørreskov ved Parkeringspladsen i skoven ovenfor Borgsted Banke og vores lejrplads. Nærmere information følger ved tilmelding.

Vi vil i videst mulige omfang arrangere samkørsel fra Kolding.

Se vores præsentationsvideo fra Dus med vand, strand og skov i 2016, hvor vi havde lejr ved Borgsted Banke, der er meget tæt på det sted, hvor vi skal være i år. En ny video med fortællinger for de forgangne år er under udarbejdelse. I mellemtiden kan du se stemningsbilleder og fortællinger på Facebooksiden Dus med vand, strand og skov.

DusMedVandStrandSkov Youtube-video-foto

Vi opdeler og tilpasser aktiviteterne efter deltagernes aldersfordeling, ønsker, behov og forudsætninger, så hav ingen bekymring for stor aldersspredning i ugerne.

Højst 24 deltagere i uge 27 og 32 og som udgangspunkt kun 16 i uge 28. Højst seks børn/unge pr. erfaren voksen animatør/leder.
I familieugerne er der plads til 24 deltagere samt op til seks børn under 3 år. 

 

Bemærk! Det er deltagerens/barnets navn og fødselsdato, der skal oprettes profil på ved tilmelding i uge 27, 28 og 32. Hvis du tilmelder flere deltagere, skal du således oprette flere profiler.

I familieugerne skal blot oprettes én profil, som er ansvarlig for alle familiedeltagerne. Oplysninger på øvrige deltagere følger efter tilmelding.

IMG_0022

 

TILMELDING

 

 

 

BETINGELSER:
Tilmelding er bindende og betaling af det fulde deltagerbeløb skal ske ved tilmelding. Deltagerbeløbet refunderes ikke ved afmelding eller sygdom, men pladsen vil kunne overdrages til en anden, evt. fra venteliste. Der vil kunne skiftes til en anden uge, såfremt der er plads. Hvis du har brug for en betalingsaftale, så kontakt Thomas.
Du har ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse.
Ved aflysning af arrangementet refunderes det fulde deltagerbeløb. Vi giver løbende besked om status for afvikling af ugerne på baggrund af tilmeldte antal deltagere. Vi forudsætter som udgangspunkt mindst otte tilmeldte i en uge for afvikling. I 2018 var både uge 27 og 32 udsolgt.

 

Deltagere skal have egen børneulykkesforsikring.

 

Vi glæder os til at kunne invitere dig og især dine med til Dus med vand, strand og skov 2018.

Om os:
Dus med vand, strand og skov arrangeres af Koldingvirksomheden Fornemmelse.dk. Animatør-/lederteamet udgøres af relationsstærke og friluftserfarne voksne. Gennem de forgangne tre år har det fortrinsvis være uddannede fra idrætsuddannelsen på Syddansk Universitet, hvor Thomas har været fagansvarlig underviser over to årtier.

I Fornemmelse.dk skaber vi livsglæde og mening i bevægelsesmiljøer gennem aktivitetsudvikling med fokus på nære relationer og den gode, sansede oplevelse. Se mere om vores aktiviteter her på hjemmesiden.

Vi er i teamet i højeste grad dus med aktiviteter i åbent vand, på stranden og i skoven, og sikkerheden især i forhold til vandaktiviteterne er naturligvis i top.

IMG_0009

Jeg, Thomas, er 44 år og ansvarlig for Dus med vand, strand & skov i alle ugerne. Arbejdsmæssigt er jeg animatør og undringsviser i Fornemmelse.dk, som jeg har været indehaver af siden 2004. Jeg er desuden talentudvikler i Kolding Svømmeklub. Jeg bor i Kolding med min viv, Sif, og vores tre drenge på syv, ni og 12 år – de tre knægte deltager også i nogle af ugerne. Naturen er en af vores foretrukne legepladser.

Hold øje med opdateringer på vores Dus med vand, strand og skov Facebookside, som vi anbefaler, du ‘synes om’.

Kærlig hilsen,
Thomas

© Fornemmelse.dk 2018

DusLejrplads2017

Dus med vand, strand og skov lejrpladsen i 2017. Vores nye lejrplads er nordpå ad kysten, men fortsat i vandkanten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!