Fornemmelse for crawl

Tag med os i vandet og lær crawlkunsten. Kom med os, hvis du vil lære at forstå crawl, svømme crawl eller forbedre din crawl i såvel svømmehal som åbent vand.

Når du mester crawl, kan du hurtigt, ubesværet og elegant gå på opdagelsesrejse gennem vandet selv i større bølger ved havet.

Hos os lærer du at flyde før du kan crawle. Du skal være dus med vandet og kende kroppen og bevægelsesmulighederne i vandet, inden du lærer og arbejder med stilartsteknik. Derigennem får du en indsigt, en forståelse, begreber og erfaringer, som principperne for crawl bygger på.

Vi ser endelig crawl og arbejdet dermed som langt mere end en stilart, hvor det handler om at komme fra ende til anden. For os er crawl en fantastisk vej til at finde glæde, oplevelse og bevægelse i livet, som kan bruges i mange andre sammenhænge.

Vores tilgang adskiller sig markant fra de fleste tilbud på markedet, og udgangspunktet er den svømmefilosofi, Thomas beskrev i 2015 som hovedforfatter til svømmedelen i Dansk Triatlon Forbunds ATK-materiale


Individuel eller smågruppeundervisning

Vi tilbyder dig vandtilvænning og crawlundervisning med Thomas. Kontakt Thomas, hvis du ønsker professionel crawlundervisning i svømmehal, så du fx kan blive godt svømmende i åbentvandssæsonen.

Thomas underviser og træner i øjeblikket blandt andet atleter indenfor triatlon og millitær femkamp samt motionister, der vil lære crawlkunsten, så de kan svømme crawl i både svømmehal og åbent vand.


Crawløvelser
Thomas har tidligere skrevet disse indlæg på Sportlas.com, som tager afsæt i vores tilgang til crawl:

Se første indlæg her: Fornemmelse for crawløvelser 1 – Sportlas.com 2015.12.23

Se andet indlæg her: Fornemmelse for crawl 2 – Sportlas.com 2016.02.07

Kort om Thomas

Thomas var i mange år talentudvikler i odenseansk svømning, og trænede blandt andre Louise Ørnstedt og Rikke Møller Pedersen som årgangssvømmere. Siden 2001 har Thomas blandt meget andet været underviser og fagansvarlig for Vandaktiviteter på idrætsuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense, landskonsulent i DGI Svømning, breddechef i Esbjerg Svømmeklub, i svømmelærer/-træner på svømmelinjen på Bernstoffsminde Efterskole og i det daglige hovedmanden bag aktivitererne i Fornemmelse.dk.

Thomas er medforfatter til DGI Svømnings grunduddannelsesmateriale og hovedforfatter til Dansk Triatlonforbunds svømmemateriale fra 2015, og er forfatter til Dansk Svømmeunions grundbog Moderne Svømning fra 2001. Thomas har 30 års svømmetræner- og svømmeundervisererfaring, som han gerne deler med dig.


Læs her eksempel på vores åbentvandsforløb Dus med åbent vand og crawl.

Se tillige vores tidligere afviklede weekendkursus på Rømø DUS MED VAND OG CRAWL ; et tilsvarende forløb kommer igen.

Glad svømning,
Thomas

KONTAKT OS HER

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!