Projekter

EM på kortane i svømning, 12. til 15. december 2013. Fornemmelse.dk stod blandt andet for åbning og stemning. Se mere her: Fornemmelse.dk til EM i svømning

Vandkulturhuset i Odense: Et projekt der desværre ikke blev til noget. Men vi høstede mange brugbare erfaringer ved arbejdet med så stort et projekt. Se projektet her:
http://www.big.dk/#projects-oda

Expo2010: Vi var engagerede på et tidligt stadig, men organisationen bag valgte, at elektroniske virkemidler ikke skulle indgå i den danske del af udstillingen. Vi havde ellers set Tivoligarden gå på vandet…

DGI Aqua Convention 2012: Thomas var i 2012 koordinator for DGI Svømnings store årlige event, DGI Aqua Convention, hvor Fornemmelse.dk gennem årene har forestået adskillige workshop, senest i 2015, hvor vi bidrog med workshop i ‘Grundfærdigheder for voksne’, ‘De 13 selvredningstrin‘ og ‘Bevægelsesprincipper‘.

Moderne Svømning, 2001: René og Thomas var hovedforfattere til og Thomas redaktør af Dansk Svømmeunions grundbog Moderne Svømning. Vi har ligeledes været involveret i gruppen bag den kommende udgave af vandets bedste svømmebog.

DGI Svømning Grunduddannelse, 2014: Thomas var medforfatter til DGI Svømnings grunduddannelsesmateriale, og var i øvrigt forinden som landskonsulent i DGI Svømning dybt involveret i opkvalificeringen og udviklingen af DGI Svømnings uddannelser.

ATK Dansk Triatlon Forbund, 2015: Thomas var hovedforfatter på svømmedelen af Dansk Triatlon Forbunds aldersrelaterede træningskoncept, som udkom i marts 2015.

Ry Svømmehal, 2020: Thomas er konsulent på drømmeprojektet om en svømmehal skønne Ry i Søhøjlandet. Læs mere om det spændende projekt her: Ry Svømmehal

Svømmekurser: Vi skaber vedvarende nye svømmekurser i takt med vores svømmefaglige udviklinger. Aktuelt laver vi kurser i De 13 selvredningstrin, Dus med vand og crawl, Dus med åbent vand og crawl og den 1.-3. april 2016 deltager vi i Billund med praksisoplæg til den nordiske svømmekonference Learn to swim 2016

Fornemmelse.dk har fortsat et tæt samarbejde med mange af DGI Svømnings landsdelsforeninger, såvel som vi er engagerede i regi af Dansk Svømmeunion og Dansk Triatlonforbund.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!