Dus med vand, strand & skov

I 2023 afvikles Dus med vand, strand og skov kun i uge 27. 

Find billetter HER

Grundet meget få tilmeldinger i uge 26 er de to uger slået sammen. Det er derfor muligt at deltage i uge 27 uden overnatning, men deltagere skal være mindst otte år gamle. Kontakt mig, Thomas, hvis du har en eller flere, du/I ønsker med i uge 27 på vilkår som i uge 26, hvor det var uden overnatning bortset fra en mulighed torsdag-fredag. 

 

Uge 27 – børn 8-12 år og unge 13-16 år – overnatningsuge mandag-fredag. 
Billet til uge 27 HER

 

Livsglæde i naturen – Velkommen til Dus med vand, strand og skov. 

Dus med vand, strand og skov er livsglæde for børn og unge i sommerferien i vandkanten lige nord for Trappendal Strand nær Hejlsminde i Naturpark Lillebælt

Vores nye DUS-lejrplads er HER

Mødestedet er Trappendal Strand: Elkærgårdvej 36, 6094 Hejls 

 

Rammen for Dus med vand, strand og skov er nære relationer i fællesskabet og berigende natur- og friluftsoplevelser med engagerede, nærværende og kompetente ledere eller animatører, som vi kalder os.

Få gennem Dus med vand, strand og skov-ugen oplevelser, viden, færdigheder og kompetencer i forhold til samspillet mellem kroppen og naturen i vandet, på stranden og i skoven; og ikke mindst gode sociale fællesskaber i sommerferien.

Har du børn på 8-12 år eller unge på 13-16 år (læs mere om ungegruppen nedenfor) så bliv beriget med en eller to uger med os i sommerferien med livlige aktiviteter i skoven, på stranden og i vandet.
Vi tilbyder bållugt samt sand og jord under neglene, og at alle kommer oplivede og oplyste hjem med respekt for vand og naturen. Er du til vandleg, krabbefiskeri, snorkling, kajak, klatring, SUP-padling, svømning og kystlivredning, affaldssortering, lækker mad, naturformidling samt et væld af strand- og skovaktiviteter i et berigende fællesskab, så kom med os på eventyr. 

Ungelejr

Vi glæder os til at lave en lejruge målrettet unge, der vil med på fællesskabende og kropsudfordrende eventyr. Vi påtænker blandt meget andet sejltur på Lillebælt, leg og tur på mega-SUP-board (10 personer) samt en masse tid til råhygge i fælleskabet i lavvuen, i vildmarksbadet, saunaen og ved bålet.

Vi forventer, at de unge deltager engageret, og tager del i gøremål i lejren.
Vi forventer desuden, at brugen af smartphone/onlinetid begrænses, så fællesskabet kan komme i fokus.

Nogle aktiviteter samt de fleste måltider vil være sammen med den yngre flok deltagere i samme uge. 

Se fotografier fra Dus med vand, strand & skov HER

Vi laver i videst mulige omfang økologisk friluftsmad hele ugen, alle deltagere får en superfed og bæredygtig ‘Dus med vand, strand og skov’-T-shirt, vi sørger for solcreme, og vi udlåner lang våddragt til alle og der ermulighed for lån af snorkel, dykkermaske og svømmefødder.

Hvis du eller dine har særlige behov vedrørene forplejning, fx allergi eller er vegetar eller veganer, så løser vi også det – se spørgsmål ved tilmelding. 

Vi tager både vores vildmarksbade og sauna med, så vi kan nyde varmen med i forbindelse med vandaktiviteterne.

Dus med vand, strand og skov afvikles i Naturpark Lillebælt

 

Uge 27 er med overnatning hele ugen. 

Uge 27 er for 8-12 årige samt en ungegruppe for 13-16 årige. Uge 27 er lejruge med overnatning mandag-fredag.

 

Hvis dit eller dine børn kommer langvejs fra, så er uge 27 den rette uge. Bemærk dog, at vi anbefaler, at børn, der deltager i overnatningsugen, er 8 år samt selvstændige nok til at være hjemmefra i fem dage. 

IMG_0012

 

Læs flere detaljer nedenfor.


Facebooksiden Dus med vand, strand og skov

Bliv forført og dus med vandet, stranden og skoven ved at følge med på vores Facebookside

Se denne JydskeVestkysten artikel fra uge 27 i 2016, hvor vi havde vores første Dus med vand, strand og skov uge ved Borgsted Banke i Stenderup Nørreskov.

Skærmbillede 2016-07-15 21.02.02

 

Uge 26: Mulighed for tilkøb af morgenpasning ved efterspørgsel. Kontakt Thomas, hvis du vil høre nærmere herom eller har særlige pasningsbehov også om eftermiddagen, så finder vi en løsning.

I kan ankomme indtil kl. 08.15 og gå fra kl. 15.45 alle dage i uge 26.

Overnatning 

I uge 27 er forældre og søskende velkomne til at besøge os i løbet af ugen, hvor vi også tilbyder familiespisning og eventuelt overnatning for familien fra torsdag til fredag. Forældre kr. 250, søskende 125 kr. 

 

IMG_0017  

Vi vil i videst mulige omfang arrangere samkørsel fra Kolding.

Vi opdeler og tilpasser aktiviteterne efter deltagernes aldersfordeling, ønsker, behov og forudsætninger, så hav ingen bekymring for stor aldersspredning i ugerne.

I uge 27 forventer vi højst 24 deltagere. 

Højst seks børn/unge pr. erfaren voksen animatør/leder.

IMG_0022

 

Vi glæder os til at kunne invitere dig og især dine med til Dus med vand, strand og skov 2023. 

Om os:
Dus med vand, strand og skov arrangeres af Koldingvirksomheden Fornemmelse.dk.
Animatør-/lederteamet udgøres af relationsstærke og friluftserfarne voksne. 

Vi er i teamet i højeste grad dus med aktiviteter i åbent vand, på stranden og i skoven, og sikkerheden især i forhold til vandaktiviteterne er naturligvis i top.

IMG_0009

Jeg, Thomas, er 48 år og ansvarlig for Dus med vand, strand & skov. Arbejdsmæssigt er jeg animatør og undringsviser i Fornemmelse.dk, som jeg har været indehaver af siden 2004. Jeg bor i Kolding med min viv, Sif, og vores tre drenge på omkring 12, 14 og 17 år. 

Hold øje med opdateringer på vores Dus med vand, strand og skov Facebookside, som vi anbefaler, du ‘synes om’.

 

BETINGELSER:
Tilmelding er bindende og betaling af det fulde deltagerbeløb skal ske ved tilmelding. Deltagerbeløbet refunderes ikke ved afmelding eller sygdom, men pladsen vil kunne overdrages til en anden, evt. fra venteliste. Der vil kunne skiftes til en anden uge, såfremt der er plads. Hvis du har brug for en betalingsaftale, så kontakt Thomas.
Du har ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse.
Ved aflysning af arrangementet refunderes det fulde deltagerbeløb. Vi giver løbende besked om status for afvikling af ugerne på baggrund af tilmeldte antal deltagere. Vi forudsætter som udgangspunkt mindst otte tilmeldte i en uge for afvikling, men forventer udsolgt i begge uger. 

 

Deltagere skal have egen ulykkesforsikring.
Vi har erhvervsulykkesforsikring samt passageransvarsforsikring i forhold til sejlads. 

 

Kærlig sommerhilsen,
Thomas

© Fornemmelse.dk 2023

DusLejrplads2017

Dus med vand, strand og skov-lejrpladsen i 2017.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!