Dus med vand

Livsglæde er målet med alle vores aktiviteter. Det er således vores forhåbning, at du eller dine bliver så trygge i og dus med vandet, at det giver glæde i livet.
Er du allerede dus med vand, så lad mig gøre dig endnu bedre og åbne endnu flere vandveje for dig eller dine.

Vi tilbyder vandtilvænning i varmt vand for børn og voksne, som er utrygge i vandet, eller måske endda vandskrække. Med afsæt i nære relationer samt en kærlig og dybt fagligt forankret tilgang til det at lære at svømme, forfører vi enhver pige eller dreng i alle aldre ind i vandet.

Hvordan har du og dine det med åbent vand? Det er nemlig ikke det samme som svømmehallen, men også her inviterer vi ind og ud i vandet, så også den boldgade kan blive en vidunderlig legeplads.

Thomas varetager undringsvisningen. Han er en af vandets bedste og mest erfarne formidlere og undervisere, og har skabt læring gennem nysgerrighed og vandglæde i svømme- og vandaktiviteter i mere end 33 år i svømmeklubber, som fagansvarlig for Vandaktiviteter på idrætsuddannelsen på Syddansk Universitet, som landskonsulent i DGI Svømning, som breddechef i Esbjerg Svømmeklub og som talentudvikler i adskillige svømmeklubber, senest Kolding Svømmeklub.
Titusindevis af børn og voksne har givet erfaring og begejstring til virket, som gennem årene har ført til forfatterskaber bag blandt andet Dansk Svømmeunions grundbog Moderne Svømning fra 2001, DGI Svømning grunduddannelsesmateriale fra 2013 samt Dansk Triatlonforbunds svømmemateriale fra 2015.

Vores vandtilvænningsmetode er vores egen gennemprøvede tilgang, som vi kalder De 13 selvredningstrin. Alle kan derigennem blive Dus med vandet og lære at svømme – og det tager kun få gange af fire-fem kvarter, så er det grundlæggende på plads.
Der skal selvsagt mere til, for at der er fuldstændig tryghed også på dybt og/eller åbent vand, men vi svømmer med dig hele vejen og sørger for, at glæden er inviteret med på rejsen.

Vi tilbyder svømmeundringsvisning for alle børn og voksne alle ugens dage fra morgen til aften efter aftale. Som udgangspunkt i Slotssøbadet i Kolding eller i det åbne på Koldings vandkanter.

Når du er blevet dus med vandet, så inviterer vi dig til at lære crawlkunsten – se mere HER.

Vi tilbyder også kurser og uddannelser for svømmeklubber og -foreninger, højskoler, efterskoler, privatskoler, skolelærere, seminarier og andet godtfolk ind i vandet.

Følg vores Facebookside Dus med vand.

Kontakt Thomas for en fængende snak og en aftale, der netop passer dig eller dine.

Glad svømning med kærlig hilsen,
Thomas

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!