Events

Vi skaber særegne og relevante stemninger, gode og nye kroplevelser samt rum til at mennesker mødes i relationsberigende fællesskaber.

Vi er særligt optaget af events med kroplevelser og gourmetforplejning i naturen, hvor vi tilbyder mangfoldige eventyr for virksomheder, private, institutioner, skoler, organisationer og enhver anden, der ønsker en særlig event.

Hjertelig velkommen til Fornemmelsesland.

Gourmetpizza med lokal, dansk gourmetvin (reklame for Skærsøgaard, Danmarks første autoricerede vingård).
  • Gourmetfriluftsbrunch, -frokost eller -aftensmad
  • Fælles pizzabagning og bålmad
  • Tang- og krabbesafari
  • Vandkantskroplevelse – vildmarksbade og sauna
  • Vinterbadning og andre sanseoplevelser
  • Relationsleg og samarbejdsaktiviteter
  • Mega-SUP-boards eller SUP-boards
  • Smakkejolle og sit-on-top-kajakker
  • Åbentvandssvømning
  • Overnatning i glampingtelte

“💭 Problem: You are looking for your next team event to help the environment, be adventurous, and preferably include delicious food and drinks.

💡Solution: Join Thomas Christiansen from Fornemmelse in the beautiful fjords at Destination Trekantområdet for an adventure that benefits both the team and the environment.”

Den skønne fortælling fra VisitDenmark Business Events er om en af de kroplivende madoplevelser, jeg i Fornemmelse.dk tilbyder mine gæster ud og ind i naturen.

Eksemplet er fra mit projektpartnerskab med Destination Trekantområdet om regenerativ turisme i Naturpark Lillebælt, men jeg tilbyder kroplevelser og events i hele landet, herunder hos mig selv ved Langesø Slot på fine Fyn.

Se indlægget med citatet HER


Udespisning i telte eller under svævende bomuldstage

Vi har mange lækre, lyse bomuldstelte med plads til op til 20 spisende i det største telt og 8-12 personer i de andre, såvel som vi har store bomuldstarps, så vi kan overdække spise- og opholdsområder og skabe ly for regn eller kraftig sol.

Gourmetpizzaer og himmelsk bålmad

Vi elsker at lave drønlækker mad og bestræber os på, at det er både økologisk, bæredygtigt, lokalt og regenerativt.

Ved havet tilbyder vi jer at være med hele vejen fra reje- og krabbestryg, tømning af ruser og plukning af tang til madlavningen.
I kan naturligvis også blot nyde den lækre mad i naturskønne rammer.

Reklame. Prøv en særlig vinoplevelse med dansk vin – her en skøn hvidvin fra Skærsøgaard nordvest for Kolding. Vinen serveres her til pizzaer med henholdsvis vildlaks og jomfruhummer på en fynsk rygeostcreme iført Lillebæltkrabbefond. Pizzaerne er toppet med frisk dild og purløg, revet citronskal samt fersk og ristet friskplukket tang. Velbekomme.
Gang i gourmetpizzakøkkenet ved Fænø Sund nedenfor Hindsgavl Slot


Smag flere forskellige pizzaer
Når vi laver pizza, så er udgangspunktet, at hver enkelt pizza deles i seks eller otte stykker, så alle får en smagsprøve af hver af de forskellige pizzaer. 
Vi kombinerer meget gerne de enkelte pizzaer med en passende drikkelse som fx vinmenu.

Eksempler på vores napolitanske gourmetpizzaer

Margherita-pizza
Klassisk italiensk Margherita med kraftig, hjemmelavet tomatsovs, lidt revne, blandede oste, frisk mozzarella, frisk basilikum, friskrevet parmesanost, god ekstra jomfru olivenolie, Læsø Sydesalt og friskkværnet peber. 

Vildlaks-, krabbe- og/eller hummerpizza
Med afsæt i fine Fyn er denne pizza med en hvid bund af hjemmerørt fynsk rygeostcreme med Lillebæltkrabbefond, lidt revne, blandede oste, koldrøget vildlaks eller friskkogt krabbe/hummer, frisk mozzarella, friskklippet purløg og dild, friskrevet citronskal, Læsø Sydesalt og friskkværnet peber. Når vi er ved havet topper vi tillige med fersk og grillet tang. 

Skinke-champignon-pizza
Denne pizza er med kraftig, hjemmelavet tomatsovs, lidt revne, blandede oste, frisk mozzarella, drønlækker skinke, snittede champignon, frisk basilikum, friskrevet parmesanost, god ekstra jomfru olivenolie, Læsø Sydesalt og friskkværnet peber.

Kartoffel-rosmarin
En hvid pizza er med en bund af mascarponeost og cremefraiche med lidt revne, blandede oste, tynde skiver kartoffel, frisk rosmarin og frisk mozzarella. På toppen friskrevet parmesanost, god ekstra jomfru olivenolie, Læsø Sydesalt og friskkværnet peber.

Skovsvampepizza
En hvid pizza med en bund af ricottaost/cremefraiche med lidt revne, blandede oste, hvidvinsopblødte kantareller, Karl Johan- og trompetsvampe, frisk mozzarella, friskrevet parmesanost, hjemmesyltede rødløg, chili-hvidløgsolie, friskrevet trøffel, Læsø Sydesalt, friskkværnet peber og frisk krydderurt. I foråret smager det himmelsk med friskplukket ramsløg på toppen. 

Dessertpizza
Til slut finalen med en hvid pizza med mascarponeost og cremefraiche, syltede skiver af pære, skiver af tørrede figner eller dadler, hjemmelavet råcremeis og vaniljeis, rabarber-æble- eller bærkompot, revet saltchokolade og friske mynteplade.

Andre pizzaer
Vi kan naturligvis lave mange andre pizzaer, så lad os sammen finde ind til de ingredienser, der vil passe bedst til jer.

Madhensyn
Efter aftale kan vi også tage diverse madhensyn. 

Overnatning

I samme telte tilbyder vi såvel overnatning i luksuriøse glamping-rammer, hvor vi kan redde op til én eller få på lækre madrasser i hvert telt.
I 2022 havde vi 190 lejrskoleelever på eget underlag i teltene, så mulighederne er mange og vide.

Udewellness – Sauna og vildmarksbade

Bliv forkælet i vores sauna, vildmarksbade og koldvandskar.

Vi har specialiseret os i vandkantswellness – vi kalder det vandkantskroplevelser. Vi kan opsætte mindst seks vildmarksbade med plads til fire-otte personer i hvert.

Vi tilbyder også guidet vinterbadning, som får en ekstra skøn dimension med varm sauna og/eller varmt vildmarksbad.

Aktuelle vinterbadningsevents

Find vores aktuelle vinterbadningsevents HER

Åbentvandssvømning

I sommerhalvåret tilbyder vi undringsvisning i åbentvandssvømning i smågrupper. Det er superfedt på få kvarter at mærke lidt af crawlkunsten på svømmehuden.
Det er oplagt at slutte med at hoppe i en varm sauna eller et varmt vildmarksbad.
Svømning er og har siden starten af 1980’erne været Thomas’ helt store lidenskab og gennem de seneste 35 år tillige en betydelig del af hans professionelle virke. Læs mere om vores tilgang til svømmekunsten på andre under(vands)sider her på hjemmesiden.

Tang- og krabbesafari

Hop i vaders eller badesko og bare ben og vær med til at gå på opdagelse efter de sunde og spændende tangfauna, som vi kan spise såvel rå som grillet eller tørret.
Vi kan også fange krabber i rejestryg eller ruser eller bure og tilberede et  måltid sammen.



Vandaktiviteter


Tag hinanden med på MEGA-SUP-boards; vi kan have op til 32 voksne på fire otte-personers boards.

Vi kan også bygge tømmerflåde med jer og stå for vandsikkerheden.


I samarbejde med vores legekammerater på Vends Motorik- og Naturskole tilbyder vi tillige meginjollesejlads, snorkling, SUP-board, kano og sit-on-top-kajak.

Som et eventhøjdepunkt i stod vi i december 2013 for “Stemning i Boxen” og åbningsceremonien til EM i Svømning i Herning, men vi nyder også at arrangere en uforglemmelig polterabend eller en særlig kroplivende fødselsdag for dig og dine.

I februar har vi med den italienske kunstfotograf John R. Pepper arrangeret et uforglemmelig vinterbadningsevent ved Havfruefløjterne på Østerstrand i Fredericia… Se avisartikel HER

Se mange flere fortællinger på Instagram og Facebook

Kontakt Thomas og hør om mulighederne for at opfylde jeres ønsker.

Vær hjertelig velkommen til at skabe forbindelse til Thomas på LinkedIn

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!